Space Proxy
Log in Login Register register

Instructie: eenvoudig een proxy instellen in Mac OS Safari. 30 seconden.

19.09.2019
769

Het instellen van een persoonlijke proxy in Mac OS Safari is essentieel in de volgende situaties:

  • Het is je verboden om je primaire IP-adres te gebruiken voor forums, gamingportals of andere bronnen.
  • Je moet toegangsblokkades omzeilen en toegang krijgen tot websites die in jouw land of regio wettelijk “verboden” zijn. Bovendien stellen de meeste buitenlandse portals vaak filters in voor IP-adressen uit andere landen. De makkelijkste en veiligste manier om de beperkingen te omzeilen is het opzetten van een aparte server.
  • Je gebruikt een groot aantal accounts om goederen of diensten te promoten op sociale netwerken. Om te voorkomen dat je wordt geblokkeerd voor het overtreden van de regels en “oneerlijke” advertentiemethoden, gebruik je een privé proxyserver.
  • Ik wil de kwaliteit van mijn internetverbinding verbeteren – dankzij het vermogen van de proxy om gegevens te comprimeren, worden webpagina’s sneller geladen en wordt de reactietijd op gebruikersacties minimaal.

Bovendien behoud je met Anonymous IP je privacy op het internet en bescherm je je persoonlijke gegevens op een veilige manier tegen fraude. Het instellen van een proxyserver in Mac OS Safari is eenvoudig, zelfs als je het nog nooit eerder hebt gedaan. De belangrijkste voordelen van Mac OS zijn het gebruiksgemak en de eenvoudig te begrijpen interface, dus je hoeft geen speciale programma’s te zoeken en te downloaden om Proxy te gebruiken – alle software die je nodig hebt staat al op je computer.

Proxy instellen in Mac OS Safari

Door een speciale server voor het hele besturingssysteem in te stellen, zorg je voor een handig en anoniem gebruik van alle toepassingen die je op je laptop of computer hebt gedownload. Volg deze stappen om dit te doen:

  1. Ga naar het instellingenmenu van de browser.
  2. Selecteer op het tabblad “Add-ons” het item in de vorm van een tandwiel “Proxy-instellingen wijzigen”.
  3. In het venster dat wordt geopend, selecteert u het juiste item in de sectie “Configureer protocol”, voert u het IP-adres en de poort van de server in de juiste regels in en als u een persoonlijke gebruiker gebruikt, vult u ook de velden “Gebruikersnaam” en “Wachtwoord” in.”Geldige proxy”.
  4. Gebruikers die een lijst met adressen hebben waarvoor geen privé-proxy nodig is, moeten deze adressen invoeren in het veld “Geen proxy gebruiken voor de volgende hosts en domeinen”, waarbij ze worden gescheiden door puntkomma’s. Indien nodig kun je hier ook de passieve modus van het FTP-protocol activeren om het gebruik van de proxyserver zo veilig mogelijk te maken.
  5. Klik op het hangslotsymbool om het proces te voltooien.

Het is heel eenvoudig, het belangrijkste is om de volgorde van de handelingen te volgen. Als alles klaar is, kun je meteen aan de slag.

De huidige proxy-instellingen wijzigen in Mac OS Safari

Soms moet je iets wijzigen dat je eerder hebt geconfigureerd – bijvoorbeeld als je een ander IP-adres wilt gebruiken of de lijst met adressen wilt uitbreiden waarvoor geen proxy nodig is. Hiervoor kun je ook de onderstaande instructies volgen. Opmerking: Als u het invoerveld niet kunt bewerken, klikt u gewoon op “Annuleren” gevolgd door het hangslotsymbool.

U wordt dan gevraagd om uw accountwachtwoord in te voeren. Zoek in de instellingen voor de netwerkverbinding naar het tabblad “Geavanceerd” en breng de nodige wijzigingen aan. Vergeet niet op “OK” te klikken om de voltooide actie te bevestigen.

Zoals je ziet kost het niet veel tijd en moeite om de proxy in Mac OS Safari te configureren. Voor comfortabel werk en anonieme vrije tijd op het internet raden we je aan de betaalde proxyserver spaceproxy.net te gebruiken, die een hoog niveau van privacy, snelheid, kwaliteit en stabiliteit biedt. Op onze site kun je geverifieerde IP’s uit Rusland, de VS, Europa en het Midden-Oosten kopen tegen aantrekkelijke prijzen.

Остались вопросы или вы оптовик?
Напишите нам, и мы проконсультируем Вас по вопросам приобретения наших прокси.
Скидки и информацию по обновлению сервиса вы всегда можете получить на нашем телеграм канале. Подпишитесь обязательно на канал, чтобы знать о всех Новостях.
@spaceproxynews - Телеграм канал
admin@spaceproxy.net- руководство
Live chat- Онлайн чат поддержки

Заполните форму

Укажите почту на которую будут отправлены доступы

Заполните форму

Укажите почту на которую будут отправлены доступы

Заполните форму

Спасибо!
Ваша заявка принята!
В ближайшее время
мы свяжемся с Вами